Exceptioneel transport

Bij Kraan- en transportbedrijf Van der Tol B.V. in Utrecht, nabij Zoetermeer, kunt u vervoer voor exceptioneel transport huren. Wanneer u te maken heeft met ladingen die niet binnen de standaardafmetingen of -gewichten vallen, is speciaal transport de oplossing. Wij begrijpen dat exceptioneel transport geen alledaagse taak is. Daarom zorgen wij daarnaast ook voor de benodigde ontheffingen, professionele begeleiding, een verkeersplan en indien nodig, de opslag van uw goederen op een bewaakt buitenterrein. Ons doel is om een complete oplossing voor speciaal transport in regio Utrecht, maar ook elders in Nederland aan te bieden.

Transportmiddelen huren voor exceptioneel transport

Wanneer het aankomt op speciaal transport voor zware objecten, zit u goed bij ons verhuurbedrijf. Onze semi-diepladers kunt u huren voor exceptioneel transport. Ze variëren van drie tot acht assen en zijn speciaal ontworpen voor de zware ladingen binnen zowel de bouwsector als de industrie. Of het nu gaat om prefabbetonkelders, telecommasten of andere zware objecten, wij hebben een passende oplossing voor speciaal transport. Onze semi-diepladers zijn uitschuifbaar, waardoor ze ook perfect zijn voor langere ladingen. Bovendien beschikken sommige van onze voertuigen over oprijkleppen, waardoor het mogelijk is machines zoals onze rupskraan of verreiker te vervoeren. We bieden onze transportmiddelen voor exceptioneel vervoer bemand aan, compleet met een geschikte trekker en indien nodig, een autolaadkraan. Bekijk gerust welke projecten we hebben ondersteund.

Huur uw wagens bij ons

Heeft u vervoer nodig voor speciaal transport? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor het huren van transportmiddelen voor exceptioneel transport. Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor het huren van exceptioneel transport, maar zijn wij ook een specialist in kraanverhuur. Wij begrijpen dat elk project uniek is en bieden daarom maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen.

Certificering