Verreiker huren

Moderne vloot
VvE- en VCA-gecertificeerd
Advisering, begeleiding en coördinatie

Bij Kraan- en transportbedrijf Van der Tol B.V. uit Utrecht kunt u een verreiker huren voor efficiëntie op uw werkterrein. Onze verreikers zijn veelzijdig inzetbaar, van bouwplaatsen tot agrarische bedrijven, en helpen u met een breed scala aan hijs- en transporttaken. Betrouwbaarheid en veiligheid staan voorop, daarom onderhouden en controleren wij al onze machines grondig voor elke verhuurperiode.

Bent u op zoek naar een verreiker?

Een roterende verreiker huren

Indien uw project specifieke eisen stelt, kunt u bij ons kraanverhuurbedrijf een roterende verreiker huren. Deze machine, met een bereik van maar liefst 25 meter, biedt een uitzonderlijke flexibiliteit en efficiëntie. De verreiker is geschikt voor taken waarbij ruimte beperkt is en precisie vereist is, zoals het plaatsen van glaspanelen of het manoeuvreren van zware lasten in krappe ruimtes. Naast de mogelijkheid een roterende verreiker te huren, bieden wij u ook de optie tot het huren van een mobiele torenkraan en andere kranen, zodat u altijd de juiste apparatuur voor uw project heeft.

Huur uw verreiker bij ons

Wanneer u kiest voor ons specialisme in kraanverhuur, kiest u voor een partner met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de branche. Vul  ons contactformulier in wanneer u interesse heeft in het huren van een roterende verreiker of een van onze andere kranen. We adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie en zorgen ervoor dat u voor elk project goed uitgerust bent.

Certificering