Kraanverhuur in Utrecht

Bij Kraan- en transportbedrijf Van der Tol B.V. begrijpen we dat kraanverhuur belangrijk is voor het succes van particulieren en bedrijven in Utrecht, Arnhem en daarbuiten. Ons uitgebreide park met mobiele (toren)kranen biedt voor elke klus een passende oplossing, afgestemd op de te hijsen last, de afstand en de beschikbare ruimte. Met onze expertise in kraanverhuur voor bedrijven en particulieren, zorgen we dat u altijd beschikt over de juiste kraan.

De specialist in kraanverhuur

Kraanverhuur speelt een belangrijk rol in uiteenlopende sectoren en bedrijven, van bouw tot industrie. Bij ons kraanverhuurbedrijf vindt u een divers aanbod van kranen, perfect afgestemd op uw behoeften. Ook particulieren vinden een passende kraan bij ons:

Mobiele telescoopkraan
Of het nu gaat om een korte inzet of een langdurig project, bij ons vindt u de geschikte kraan. We beschikken over een moderne vloot, voorzien van gecertificeerde hijsmaterialen. De ervaren en vakkundige machinist zorgt ervoor dat elk object op de gewenste plek terechtkomt! Wij hebben kranen beschikbaar in de range van 35 t/m 450 ton.

Mobiele torenkraan
Als de ruimte beperkt is maar hoogte noodzakelijk, dan biedt deze kraan uitkomst. De meeste van onze kranen zijn elektrisch inzetbaar – aansluiten op bouwstroom of via onze Van der Tol-Powerbank – waardoor er schoon en stil wordt gedraaid. Hierdoor kan de kraan niet alleen op een bouwplaats goed uit de voeten, maar zeker ook in stedelijke gebieden.

Rupskraan
Deze kraan (50- of 60 tonner beschikbaar) is ideaal voor een langdurige inzet op de bouwplaats. De kraan is zeer wendbaar en ook geschikt voor kleinere ruimtes of in geval van hoogtebeperkingen.

Verreiker
Deze roterende machine (25 meter) is veelzijdig, uitgerust met het juiste hulpmateriaal en zéér breed inzetbaar.

Autolaadkraan
Deze laadkraan is gemonteerd op een trekker en/of bakwagen en kan zowel hijsen als transporteren. Vanwege de afmetingen, de variabele stempelbasis, de kniktelescoopgiek en divers hulpmateriaal is deze kraan ook goed bruikbaar op locaties met beperkte ruimte.
Bekijk gerust de projecten waar onze kranen zijn ingezet.

Huur uw kraan bij ons

Heeft u behoefte aan een kraan voor uw project? Neem dan contact op met ons team voor kraanverhuur. Wij voorzien u graag van gedegen advies en een passend voorstel om uw project succesvol af te ronden. Naast kraanverhuur voor bedrijven en particulieren kunt u bij ons ook terecht voor exceptioneel transport. Ongeacht de omvang of complexiteit van uw project, met onze transportdiensten bent u verzekerd van een efficiënte, veilige en succesvolle uitvoering.

Certificering