Verhuur van een rupskraan

Moderne vloot
VvE- en VCA-gecertificeerd
Advisering, begeleiding en coördinatie

Kraan- en transportbedrijf Van der Tol B.V. uit Utrecht is specialist in de verhuur van een rupskraan. Onze rupskranen staan bekend om hun stabiliteit en kracht, wat ze uitermate geschikt maakt voor gebruik op ruw terrein of in gebieden met beperkte toegankelijkheid. Door een rupskraan te huren, verzekert u zich van een robuuste en betrouwbare oplossing voor uw hijsbehoeften, ongeacht de complexiteit van het project.

Bent u op zoek naar een rupskraan?

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van een rupskraan

Als expert in de verhuur van een rupskraan beschikken wij over modellen met een capaciteit van 50 tot 60 ton, ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Deze krachtige machines zijn perfect voor het hijsen en verplaatsen van zware lasten zoals bouwmaterialen, machines of constructie-onderdelen. Bovendien is een rupskraan een uitstekende keuze voor projecten op ongelijkmatig terrein waar mobiliteit en stabiliteit vereist zijn. Naast rupskranen verhuren wij ook verreikers, veelzijdige machines die uitkomst biedt bij het tillen, verplaatsen en positioneren van diverse materialen en uitrustingsstukken op de bouwplaats.

Huur een rupskraan voor uw project bij ons

Kies voor ons kraanverhuurbedrijf wanneer u zoekt naar een partner voor de verhuur van een rupskraan. Met onze uitgebreide ervaring in kraanverhuur bent u verzekerd van topkwaliteit dienstverlening, efficiënte levering en uitstekend onderhoud van onze kranen. Vul ons contactformulier in om een passende kraan te huren.

Certificering