Zwaar transport in regio Arnhem

Moderne vloot
VvE- en VCA-gecertificeerd
Advisering, begeleiding en coördinatie

Kraan- en transportbedrijf Van der Tol B.V. in Utrecht, nabij Arnhem, is uw betrouwbare partner voor zwaar transport. Wij beschikken over een breed scala aan transportmiddelen die zijn ontworpen voor diverse sectoren. Laat u ontzorgen en ontvang een passende oplossing voor uw logistieke uitdagingen.

Bent u op zoek naar een partner voor zwaar transport?

Bij ons vindt u een oplossing voor elk type zwaar transport

We verhuren wagens voor zwaar transport. Onze diepladers, variërend van drie tot acht assen, zijn hiervoor de ideale keuze. Onze gespecialiseerde transportmiddelen zijn ontworpen om de klus te klaren, bijvoorbeeld wanneer u prefabbetonkelders, telecommasten of andere zware objecten wilt vervoeren. De semi-diepladers zijn niet alleen perfect voor zwaar transport, maar ook uitstekend geschikt voor ander exceptioneel transport, bijvoorbeeld langere ladingen. De wagens zijn namelijk uitschuifbaar waardoor dit geen enkel probleem is. Alle transportmiddelen worden bemand verhuurd, voorzien van een geschikte trekker en, indien gewenst, een autolaadkraan.

Huur uw wagens bij ons

Heeft u een uitdaging op het gebied van zwaar transport? Voor ladingen met bijzonder gewicht ontzorgen wij u graag. Het deskundige team van ons verhuurbedrijf staat klaar om u van het juiste advies te voorzien en samen met u een succesvol plan op te stellen voor uw project. Vul ons contactformulier in en ontdek de mogelijkheden.

Certificering