De Specialist op het gebied van Hijsen-, Heffen en Transporteren

  • Home
  • TRANSPORT
  • Transport

Transport

Transport

Van der Tol B.V. is naast aanbieder van regulier “normaal" transport met name gespecialiseerd in het uitvoeren van exceptioneel transport met de nadruk op brede-, lange- en/of zware lading, inclusief de verzorging van de benodigde begeleiding en ontheffingen.

De transportvloot bestaat ondermeer uit diverse bakwagen voorzien van laad/loskranen van 44 tm tot 72 tm en laadvermogens van 10 ton tot 21,5 ton, eventueel in combinatie met een aanhangwagen. Tevens heeft het bedrijf de beschikking over diverse trekkers al dan niet voorzien van laad/loskranen van 60 tm en 78 tm, platte trailers tot 43,5 meter, 8-assige semi-oplegger voor lading tot 100 ton, semi opleggers tot 36 meter, semi opleggers met oprijkleppen, Euro diepladers, trailers met rijdende laad/loskranen van 20 tm en 24 tm, tautliners en container chassis.

Daarnaast beschikt het bedrijf over diverse, in eigen beheer ontwikkelde en gebouwde transport-bokken, rekken en steunen om “buitenmodel” en kwetsbaar materiaal veilig- en schadevrij te kunnen transporteren.

Download de transport pagina's icon-pdf