De Specialist op het gebied van Hijsen-, Heffen en Transporteren

Liebherr LTC 1055-3.1

Liebherr LTC 1055-3.1

(Liebherr 55 tons Compact(city)kraan)

Het model/miniatuur in de schaal 1:50, is een exacte kopie van een bij Kraanverhuur en transportbedrijf Van der Tol B.V. in gebruik zijnde compact(city)kraan ( parknummer 3 ), welke dagelijks zowel regionaal- als nationaal ingezet wordt voor allerlei hijswerkzaamheden.

De 3-assige compact(city)kraan is vanwege zijn geringe afmetingen van 8,468 x 2,540 x 3,200 mtr. ( L x B x H ), de 7-delige telescoopgiek van in totaal 36 meter en de drie afzonderlijke stempelbreedten, uiterst geschikt voor locaties welke slecht toegankelijk zijn voor normale mobiele telescoopkranen en/of vanwege de beperkte opstelruimte. Bovendien is de kraan vanwege zijn compacte bouw, de oplossing voor ondermeer het (ver)plaatsen van zware machines en de- en montage van staalconstructie in bedrijfshallen en fabrieken.

De modelkraan is voorzien van drie stuurbare assen, uitschuifbare telescoopgiek, standaard dubbele klapjib met 3 stuks optionele verlengdelen, afneembaar contragewicht, hijsblok en spiegels en uiteraard uitgevoerd in de huiskleuren- en belettering van Kraanverhuur en transportbedrijf Van der Tol B.V. Voor informatie & prijzen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.