De Specialist op het gebied van Hijsen-, Heffen en Transporteren

DAF Torpedo

DAF torpedo

DAF 1600 Torpedo

Om de liefhebber van oldtimers van dienst te zijn, is er een speciaal model uitgebracht van de DAF 1600 Torpedo.

Dit uiterst fraai gedetailleerde schaalmodel is een exacte kopie van één van de trekkers welke in de zestiger jaren in gebruik waren bij kraan- en transportbedrijf Van der Tol B.V. met als wagenparknummer 27.

Heel veel zorg is er bij het vervaardigen van dit model in de schaal 1:50 besteed aan de detaillering, zoals bumperstokken, zilverkleurige ruitenwissers, ruitjes in de achterzijde van de cabine, originele nummerplaten van destijds, achterlichten, treeplanken, houtkleurige kettingbak, spiegels, rode tankdop, spatlappen met het DAF logo en de toendertijd gebruikelijke lange handel aan de koppelingschotel. Het schaalmodel afgewerkt in de toendertijd door het Utrechtse bedrijf gebruikte kleurstelling t.w. rood-, blauw- en tevens wit voor de grille. ( De kleur wit is overigens in de 80er jaren niet meer toegepast op de bij het bedrijf in gebruik zijnde kranen en voertuigen.)

Met recht een schaalmodel voor de liefhebber met oog voor detail ! Voor informatie & prijzen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.