De Specialist op het gebied van Hijsen-, Heffen en Transporteren

DAF FT 2600

DAF FT 2600

schaalmodel-DAF FT 2600

2-assige trekker.

Om de verzamelaar van oldtimer schaalmodellen van dienst te zijn, is naast de DAF 1600 Torpedo tevens een DAF 2600 uitgebracht, welke jarenlang onder wagenparknummer 23 heeft rondgereden in de bekende rood/blauwe kleur van Kraan- en transportbedrijf Van der Tol B.V. uit Utrecht.

Ook bij dit model in de schaal 1:50 is veel aandacht besteed aan de detaillering wat mag blijken uit zeer fraaie grill in wit met zilver accenten, zilverkleurige ruitenwissers, ruitjes in de achterzijde van de cabine, toplichten, de originele nummerplaten van destijds, achterlichten, koppelingpen in de voorbumper, luchtslangen, rode tankdop en rondom aanwezige spatlappen met het DAF logo.

Het schaalmodel is afgewerkt in de toendertijd door het Utrechtse bedrijf gebruikte kleurstelling t.w. rood-, blauw- en tevens wit voor de grille en het dak van de cabine. ( De kleur wit is overigens in de 80er jaren niet meer toegepast op de bij het bedrijf in gebruik zijnde kranen en voertuigen.)

Een must voor de echte verzamelaar van schaalmodellen ! Voor informatie & prijzen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.