De Specialist op het gebied van Hijsen-, Heffen en Transporteren

Kraanverhuur nodig?

Mobiele Kranen, Torenkranen, Spoorkranen, Verreikers, nodig? Bel 030 666 15 55 

Exceptioneel transport nodig?

Horizontaal- of verticaal transport nodig? Bel 030 666 15 55 

Hijsen Gooisebrug over de Leidsche Rijn

Gooisebrug

De versleten Gooisebrug voor fietsers en voetgangers over de Gooisebrug geplaatst Leidsche Rijn tussen Zandweg en Rijksstraatweg in De Meern moest vervangen worden voor een nieuw exemplaar. De keuze viel daarbij op een boogvormige ontwerp uit "zeer-hoge-sterkte-beton" zonder tussenpijlers. Op donderdag 13 januari 2011 was het dan zover en werd de nieuwe prefab betonnen brug op een exceptioneel transport aangevoerd. Bel ons! 030 6661555 / Stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inzet 60 tons Rups-telescoopkraan

Rups telescoopkraan

Om het centrum van Utrecht beter bereikbaar te maken voor het wegverkeer, is door de gemeente Utrecht besloten tot een grootschalige aanpak van het wegennet en het tramspoor op het 24 Oktoberplein. Onderdeel van dit project was de vervanging van het bestaande tramspoor door een constructie van prefab betonnen platen waarop de spoorstaven worden ingegoten, waardoor het geluidsniveau van passerende trams aanzienlijk wordt verlaagd. Voor het inhijsen/leggen van de ca. 11 ton zware platen op de uiterst krappe werklocatie is gebruik gemaakt van de 60 tons rups-telescoopkraan van Van der Tol B.V.  Bel ons! 030 6661555 / Stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeremiebrug geplaatst

Jeremiebrug vleuten

De Jeremiebrug verving in 1912 een oude draaibrug bij de aansluiting Kruisvaart met Vaartsche Rijn. Tussen 1890 en 1935 lag bij deze brug een stopplaats voor de trein Amsterdam - Utrecht – Arnhem. In 2011 werd de brug uit elkaar gehaald en naar een tijdelijke locatie overgebracht. Het dek van de brug is maandag op de steunpunten geplaatst. Daarna wordt de brug op de plek verder gereconstrueerd. Bel ons! 030 6661555 / Stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hijswerk t.b.v. renovatie haven-overslagkraan te Rotterdam

Haven Rotterdam

Reeds in de voorbereiding van de werkzaamheden t.b.v. de volledige renovatie- en aanpassing van de MAN haven-overslagkraan in de haven van Rotterdam werden de specialisten van Kraanverhuur en transportbedrijf Van der Tol B.V. benaderd door VolkerRail ( afdeling Industrieele Rail Toepassingen), met het verzoek mee te denken in de werkmethodiek en het benodigde materieel. Het uitdaging bij de MAN overslagkraan lag met name in het uitwisselen van de in de constructie ingesloten geleiderail v.d. kraankat. Bel ons! 030 6661555 / Stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Transport viaductliggers van 64 ton

Liggers vervoeren

Momenteel vinden in en rondom station Utrecht C.S. grote infrastructurele werkzaamheden plaats, ter verbetering van de bestaande spoorlijn Utrecht C.S. - Houten - Geldermalsen. Dit project maakt onderdeel uit van een breder en meeromvattend spoor- en stationsvernieuwingsproject rond Utrecht. Exceptioneel transport viaductliggers met een gewicht van 64 ton. Bel ons! 030 6661555 / Stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 1
  • 2