De Specialist op het gebied van Hijsen-, Heffen en Transporteren

  • Home
  • Verhuur Overzicht

Mobiele Kranen

Verhuur van hijskranen

Kraanverhuur ?  Hijskraan huren ? Spoor-telescoopkraan huren ?
Bel  030 - 666 15 55 of vraag een offerte aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kraanbedrijf Van der Tol B.V. is al sinds 1938 actief op het gebied van hijsen, heffen en transporteren en uitgegroeid tot de top van Nederland. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verticaal transport, het uitgebreide kranenpark en de inzet van onze vakbekwame machinisten, zijn wij uw partner als het gaat om het veilig verticaal verplaatsen van al uw grote- of kleine lasten. Het kranenpark bestaat uit een grote diversiteit aan mobiele telescoopkranen in de hijscapaciteit van 35 tot 400 ton, mobiele torenkranen met gieklengten van 30 tot 60 meter en een drietal speciale kranen zoals de 60 tons Compact(city)kraan, een 60 tons rups-telescoopkraan en een mini-rupshijskraan t.b.v. "lichte" hijswerkzaamheden in beperkte ruimten en/of op slecht bereikbare locaties. Tevens heeft Van der Tol B.V. de beschikking over een drietal unieke spoor-telecoopkranen met een hijscapaciteit van 40- en 70 ton, welke geschikt zijn voor de inzet op Prorail spoor in geheel Nederland.

Transport

Exceptioneel- en regulier wegtransport

Exceptioneel- en regulier transport ?  Verhuizing van een machine-, chalet of (woon)boot ?  
Bel  030 - 666 15 55 of vraag een offerte aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van exceptioneel- en regulier wegtransport of een machineverhuizing, bij Van der Tol B.V. ben u op het juiste adres voor het veilig- en snel vervoeren van uw kostbare lading groot of klein. De transportvloot is samengesteld uit diverse bakwagens met laad- en loskranen van 44 tm t/m 72 tm, trekkers al dan niet voorzien van hydraulische laadkranen van 60 tm t/m 78 tm, platte opleggers uitschuifbaar tot 36 meter, semi-diepladers uitschuifbaar tot 43,5 meter, 8-assige semi dieplader voor ultra zware lasten, semi-diepladers met oprijkleppen, diepladers, trailers met rijdende laad- en loskranen, containerchassis, schuifzeilentrailer met hydraulische laadklep en een tweetal transportbegeleidingsauto’s voor exceptionele transporten.