De Specialist op het gebied van Hijsen-, Heffen en Transporteren

  • Home
  • PROJECTSERVICE
  • Projectservice

Projectservice en machineverhuizingen

service 01Kraanverhuur en transportbedrijf Van der Tol B.V. is sinds de oprichting van het bedrijf in 1938 uitgegroeid tot een Full Service Provider op het gebied van horizontaal- en verticaal transport.

De combinatie van leverancier van mobiele kranen, diesel- en elektrische heftrucks, (exceptioneel)wegtransport en/of watertransport en de grote diversiteit aan beschikbaar (hulp)hijs- en hefmateriaal zoals; vijzels, machine-rolkarren, stoppingen, zware stalen stoelen/olifantpoten, evenaars, uithouders, onderslagbalken, speciale caravan-evenaars en overige tezamen met de meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van horizontaal- en verticaal transport staan garant voor een efficiënte-, complete- en veilige uitvoering van uw project door Kraanverhuur en transportbedrijf Van der Tol B.V.

In de meer dan 75 jaar dat het bedrijf bestaat heeft Kraanverhuur en transportbedrijf Van der Tol B.V. bewezen een betrouwbare partner te zijn bij de uitvoering van complete projecten, zoals fabrieks- en machineverhuizingen, plaatsing van machines, verplaatsing van complete chalets en sta-caravans, woonboten, schepen, luchtbehandelingsapparatuur, etc.